Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ​​​​​​​یکی از این برنامه‌های جعلی، موبایل بانک‌ها هستند که می‌توانند منجر به برداشت غیرمجاز از حساب کاربران شوند.
اپلیکیشن‌هایی با اهداف خاص می‌تواند توسط هکرها طراحی شود و در شبکه‌های اجتماعی با نام‌های تحریک‌آمیز و اغواکننده به اشتراک گذاشته شود که حاوی یک بدافزار باشند و با باز کردن آنها امکان افشای اطلاعات شما وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نرم‌افزارهایی وجود دارند که قابلیت دسترسی به نرم‌افزار و سخت‌افزار گوشی مثل صندوق پیامک، دفترچه تلفن، دوربین و امکان ذخیره صدا را به هکر می‌دهند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، بررسی گزارش‌های رسیده به پلیس فتا در زمینه برداشت غیرمجاز از حساب، نشان دهنده آن است که افراد بدون لحاظ کردن نکات ایمنی، اقدام به نصب و استفاده از برنامه موبایل بانک جعلی کرده بودند. اشتباهی که مالباختگان در این مورد انجام داده بودند این بود که برای نصب برنامه موبایل بانک به نتایج جستجوی گوگل اعتماد کرده و برنامه را از سایت‌های معرفی شده توسط گوگل استفاده کرده بودند.

به همین دلیل بانک‌های کشور برنامه‌های بانکی خود را در وب‌سایت رسمی خود قرار داده‌اند که شهروندان در صورت نیاز به موبایل بانک مورد نظر خود می‌توانند آن را از سایت بانک مربوطه دریافت و نصب کنند. بنابراین به کاربران توصیه می‌شود برنامه‌های مورد نیاز خود را از لینک‌های معرفی‌شده در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نصب نکنند و برنامه‌های خود را فقط از فروشگاه‌های نرم‌افزاری معتبر و اپلیکیشن‌های کاربردی مثل موبایل بانک را هم از سایت بانک مورد نظر دانلود و نصب کنند.

البته نصب برنامه‌های نامعتبر و نرم‌افزارهای مخرب از فروشگاه‌هایی مانند گوگل‌پلی هم امکان‌پذیر است. همان‌طور که پیش از این، جعل نرم‌افزارهای امنیتی در ‌گوگل‌پلی توسط نویسندگان بدافزار، منجر شده بود کاربران اطلاعات خود را به این برنامه‌های مخرب بدهند. هرچند گوگل برنامه‌های مخرب را به محض اینکه کارشناسان امنیتی در این زمینه هشدار دادند، حذف کرد. با این حال، لازم است کاربران دستگاه‌های تلفن همراه را با آخرین نرم‌افزار حفظ کنند، مراقب اجازه دسترسی بیش از حد برنامه‌ها باشند و نرم‌افزار امنیتی را روی دستگاه  خود نصب کنند.

همچنین برای حفظ امنیت در موبایل بانک‌ها توصیه می‌شود برای حساب‌های کاربری مختلف از رمز یکسان ‌و مشابه استفاده نکرده و برای بالا بردن سطح امنیت رمزهای خود، از برنامه‌های مدیریت رمز قوی و معتبر استفاده کنید. احراز هویت دومرحله‌ای نیز یکی از راهکارهای جدیدی است که سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف به پلتفرم خود افزوده‌اند تا کاربران بتوانند امنیت سایبری حساب کاربری و اطلاعات خصوصی خود را ارتقا دهند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: موبایل بانک نرم افزار پلیس فتا موبایل بانک برنامه ها نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن،‌ بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

خبر خوب برای مستاجران | تورم بازار اجاره مهار می شود؟

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کد خبر 850301 برچسب‌ها وام وديعه مسكن خبر مهم بانک مرکزی مسکن اجاره تهران

دیگر خبرها

  • ثبت نام وام سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال + جزئیات و لینک سایت https://1649.ir
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی