Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از همراه بانک‌های جعلی بانکی در گوگل پلی خبر داد و هشدار داد شهروندان از دریافت و نصب نرم افزار‌های آلوده که پیامک می‌شود، خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سرهنگ رامین پاشایی درباره کلاهبرداری از طریق همراه بانک‌های جعلی افزود: طراحی و پیاده سازی نرم افزار‌های و سامانه‌های جعلی با اهداف مغرضانه نظیر دست یابی به اطلاعات شخصی، خصوصی و بانک کاربران صورت می‌گیرد و از ترفند‌های مجرمان سایبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مجرمان سایبری با طراحی و ارسال نرم افزار‌های جعلی بانک‌های صادرات، کشاورزی و سپه به گوگل پلی و تشویق کاربران مبنی بر بروزرسانی یا نصب اپلیکیشن‌های جعلی و مخرب؛ زمینه دسترسی غیرمجاز با مقاصد شوم کلاهبرداری، اخاذی و آلوده سازی گوشی تلفن همراه کاربران، هدایت آنان به صفحات جعلی و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان را فراهم می‌کنند.
این مقام انتظامی افزود: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی و گزارش‌های متعدد دریافتی از هموطنان و بررسی‌های فنی، ضمن تاکید بر این فرآیند مجرمانه و اخذ دستور قضایی مبنی بر شناسایی؛ برخورد با مرتکبان و سایر اقدامات بین المللی در خصوص حذف این نرم افزار‌های جعلی از اپ استور‌های خارجی در جریان است.
سرهنگ پاشایی در ادامه به شهروندان توصیه کرد: در صورت نیاز به نصب نرم افزار‌های بانکی حتما از بازار‌های داخلی یا سایت‌های رسمی بانک‌های عامل اقدام و سایر نرم افزار‌های فعال مورد نیاز خود را نیز به همین طریق دریافت کنند و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده، خودداری شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا همچنین از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی تخصصی می‌توانند از طریق سایت رسمی پلیس فتا www.cyberpolice.ir یا شماره تلفن 096380 اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کلاهبرداری گوگل پلی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بابک محبوب علیلو درباره تشدید فعالیت تبلیغاتی در فضای شبکه های اجتماعی، نسبت به فعالیت اشخاصی که در قالب عناوین فریبنده و شرکت‌های صوری و جعلی اقدام به کلاهبرداری از منابع مالی مردم می‌کنند، هشدار داد.

وی به گزارش‌های رسیده از شهروندان تبریزی و نیز تشکیل پرونده‌های قضائی در شعب دادسرا درباره این موضوع اشاره و اظهار کرد: برخی افراد با عناوین شرکتی صوری در قالب پرداخت وام فوری و ضروری اقدام به کلاهبرداری می‌کنند که دستکاه قضائی با این عده به شدت برخورد می‌کند.

محبوب علیلو ادامه داد: شهروندان باید توجه کنند که کلاهبرداران در قالب شرکت‌ها به تبلیغ و اعطای وام ضروری و فوری در کمترین زمان ممکن به اخذ کارمزد و چک و سفته، پروانه کسب، فیش حقوقی و گذرنامه و مدارکی از این دست اقدام می‌کنند و پس از مدتی متواری می‌شوند.

وی با بیان اینکه منشاء بروز برخی جرائم، اعتماد به مرتکبان است، بر ضرورت هوشیاری مردم برای خنثی کردن اقدام‌های متقلبانه افراد شیاد و باند‌های کلاهبردار تاکید کرد.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تبریز گفت: شهروندان باید در برابر تبلیغات گسترده کلاهبرداران هوشیار باشند و در دام آنها نیفتند و در صورت مواجهه با چنین آگهی ها و افراد، برای معرفی و دستگیری آنها در سریع‌ترین زمان به مراجع قانونی مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • کلاهبرداری ۸ میلیاردی با لینک جعلی کالابرگ الکترونیک در عنبرآباد
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟