Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@05:37:49 GMT

برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی واریز وجه نداریم

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۶۶۹۲

صراط:

سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره حذف نرم افزار‌های جعلی بانکی در گوگل پلی، اظهار کرد: خوشبختانه هموطنان ما در این باره آگاه شدند و برای این موضوع پرونده زیادی تشکیل نشده است و کمتر از ۷۰ پرونده در این باره تشکیل و در حال بررسی موارد هستیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی نباید پولی به حساب دیگری واریز کرد، لذا در این مورد افراد برای نصب اپ‌های جعلی بانکی از کاربران واریز وجه را درخواست کرده بودند که در ادامه هموطنان با اشرافیت به موضوع متوجه جعلی بودن برنامه‌ها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرهنگ پاشایی با بیان اینکه شرکت گوگل پلی در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که ۸ هزار اپلیکیشن جعلی وارد شرکت ما شده است، تصریح کرد: طراحان اپلیکیشن‌های جعلی بانک‌های ایرانی این نرم افزار‌ها را در بازار‌های داخلی به اشتراک نگذاشتند و اقدام به اشتراک گذاری این برنامه‌های جعلی در گوگل پلی کردند.

وی افزود: از آنجایی که گوگل پلی به مسائل داخلی اشرافیت چندانی ندارد، افراد اقدام به اشتراک گذاری این اپلیکیشن‌ها در آن کردند تا به راحتی کسی به برنامه آن‌ها شک نکند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه اشتراک گذاری اپلیکیشن‌های جعلی فقط مختص به بانک‌ها نیست، اظهار کرد: این نوع از بدافزار‌ها فقط در حوزه بانکی ایجاد نمی‌شوند، یک روز با عنوان اد کن، یک بار با همدم یاب، روز دیگر با عنوان ردیاب، ماهواره جیبی و دیگر عناوین اقدام به اشتراک گذاری اپلیکیشن‌های جعلی در گوگل پلی می‌کنند و این موارد فقط مختص به بانک‌های کشور نیست.

وی افزود: از بانک‌های عامل کشور درخواست می‌کنم در حوزه امنیت کاربران و هشداردهی در خصوص ارائه خدمات مجازی خود فعال‌تر شوند.

سرهنگ پاشایی با اشاره به اینکه در آفت‌های دانلود اپلیکیشن‌های تلفن همراه این اتفاق می‌افتد، گفت: هموطنان برای دانلود و نصب اپلیکیشن‌های بانک‌ها باید به اپ استور و مارکت‌های داخلی یا سایت‌های بانک‌های داخلی مراجعه کنند، به هیچ عنوان در سرچ گوگل اقدام به دانلود اپلیکیشن‌های بانکی نکنند و عبارت‌های جست و جوی برنامه مورد نظر خود را دقیق و کامل وارد کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اپلیکیشن بانکی صراط اپلیکیشن های بانک اشتراک گذاری اپلیکیشن ها گوگل پلی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • افشای واریز ۷۰۰ میلیونی به حساب بانکی دخترِ کوچولو آقای خبرنگار! +تصویر
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید