Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوگل قصد دارد در اندروید ۱۳ امکان استفاده از ابزار‌های دسترسی‌پذیری (Accessibility) را برای اپلیکیشن‌هایی غیرفعال کند که خارج از فروشگاه گوگل‌پلی نصب شده‌اند. اندروید برای مدت زیادی همیشه با مشکل بدافزار‌ها مواجه بوده است و یکی از روش‌های مهم هکرها، حمله ازطریق سرویس‌های دسترسی‌پذیری گوشی‌های هوشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

API‌های دسترسی‌پذیری ابزار‌های قدرتمندی هستند که برای توسعه‌دهندگان در نظر گرفته شده اند تا با استفاده از آن‌ها به کاربران معلول کمک کنند. این ابزار‌ها امکاناتی مثل خواندن محتوای روی صفحه و واردکردن ورودی‌ها را دردسترس این دسته از کاربران قرار می‌دهد.

درمقابل، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این ابزارها، بدافزار‌هایی مثل FluBot را توسعه داده‌اند که با فریب‌دادن کاربران از آن‌ها درخواست می‌کند امکان استفاده از API دسترسی‌پذیری را فعال کنند. بااین‌حال، این مسئله در اندروید ۱۳ تغییر خواهد کرد؛ زیرا گوگل قصد دارد از اعطای مجوز فعال‌کردن API‌های دسترسی‌پذیری به اپلیکیشن‌هایی جلوگیری کند که خارج از فروشگاه پلی نصب شده‌اند.

XDA به‌نقل از Esper می‌نویسد گوگل امکان استفاده از API‌های دسترسی‌پذیری را به برنامه‌های جانبی‌ای نخواهد داد که خارج از فروشگاه پلی‌استور روی دستگاه‌های اندرویدی نصب شده باشند. این API‌ها برای کاربران معلول جسمی بسیار ضروری است؛ اما درعین‌حال، امکان سوءاستفاده از آن وجود دارد. به‌همین‌دلیل، کاربر باید امکان دسترسی به API‌های دسترسی‌پذیری را برای هر اپلیکیشن به‌طور دستی فعال کند.

در این شرایط، اپلیکیشن‌های مخرب می‌توانند با فریب‌دادن کاربر به این ابزار قدرتمند دسترسی پیدا کنند. این موضوع باعث شده است گوگل امکان فعال‌کردن دسترسی به این API‌ها را برای برنامه‌هایی غیرفعال کند که ازطریق مرورگر وب نصب شده‌اند.
از مدت‌ها قبل، گوگل تلاش‌های زیادی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌ی اپلیکیشن‌ها از ابزار‌های دسترسی‌پذیری انجام داده است. در سال ۲۰۱۷، این شرکت اعلام کرد اپلیکیشن‌هایی که از API‌های دسترسی‌پذیری اندروید برای مواردی غیر از کمک به کاربران معلول استفاده می‌کنند، از فروشگاه گوگل پلی حذف خواهد کرد. البته این شرکت درنهایت از این اقدام صرف‌نظر و سپس سیاست‌هایش را در سال ۲۰۲۱ به‌روزرسانی کرد.

اکنون توسعه‌دهندگانی که قصد دارند از خدمات دسترسی‌پذیری اندروید برای مواردی غیر از کمک به کاربران معلول استفاده کنند، باید تأییدیه‌ی آن را از گوگل دریافت کنند. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد باردیگر قرار است همه‌چیز در اندروید ۱۳ تغییر کند. در این سیستم‌عامل هر اپلیکیشنی که خارج از فروشگاه گوگل‌پلی روی دستگاه نصب شود، نمی‌تواند از API‌های دسترسی‌پذیری استفاده کند. اگر بخواهید دسترسی به این ابزار را برای چنین اپلیکیشن‌هایی فعال کنید، گوشی هوشمندتان پیغامی با عنوان «برای امنیت شما این تنظیم درحال‌حاضر دردسترس نیست» مواجه خواهید شد.

اگرچه ممکن است این تغییر در ابتدا برای فروشگاه‌های اپلیکیشن شخص ثالث نگران‌کننده باشد، گوگل در گفتگو با Esper تأیید کرد این اقدام روی اپلیکیشن‌هایی تأثیر نخواهد گذاشت که از قبل نصب شده‌اند. به‌طور خلاصه، با فعال‌کردن سرویس دسترسی‌پذیری برای اپلیکیشنی جانبی که از API نصب‌کننده‌ی مبتنی‌بر جلسه (Session-based Package Installation API) روی دستگاه نصب شده است، مشکلی نخواهید داشت.

این روش نصب معمولاً در فروشگاه‌های اپلیکیشن شخص ثالث اندروید استفاده می‌شود. همچنین، اپلیکیشن‌هایی که از API‌های دیگر برای نصب بهره می‌برند، امکان دسترسی به ابزار‌های اشاره‌شده را نخواهند داشت. اجرای این روش برای توسعه‌دهندگان آسان‌تر است؛ زیرا می‌توان نصب اپلیکیشن‌ها را به نصب‌کننده‌ی داخلی سیستم واگذار کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اندروید هکر گوشی های هوشمند مجرمان سایبری اندروید ۱۳ API های دسترسی پذیری خارج از فروشگاه کاربران معلول اپلیکیشن هایی اپلیکیشن ها نصب شده اند ی اپلیکیشن اندروید ۱۳ ابزار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • عکس| گوگل هم سانسورچی شد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • توخل: پیروزی در برنابئو غیرممکن نیست؛ سرمربی بایرن مونیخ با نتایج قضاوت می‌شود
  • آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی