Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-08@22:21:54 GMT

گوگل پلی تحت سیطره بدافزار جوکر

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۶۹۵۴

گوگل پلی تحت سیطره بدافزار جوکر

ایتنا - یکی از تهدیداتی که هر چند وقت یکبار گریبان اپلیکیشن‌های گوگل پلی استور را می‌گیرد، بدافزار جوکر است. این بدافزار در واقع یک تروجان جاسوس‌افزار است.

به گزارش ایتنا  از مرکز روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی، شرکت امنیت سایبری Pradeo موفق شده بدافزار جوکر را در چهار اپلیکیشن در گوگل پلی پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه‌ها Smart SMS Messages ،Blood Pressure Monitor ،Voice Languages Translator و Quick Text SMS نام دارند. گوگل هم در جریان این اتفاق قرار گرفته و برنامه‌ها را از پلی استور حذف کرده اما هر چهارتای آن‌ها روی هم بیش از 100 هزار نصب دارند و دستگاه‌های زیادی باید آلوده شده باشند.

اگر شما هم قبلا یکی از این اپلیکیشن‌ها را نصب کرده بودید، در گام اول برنامه را حذف کرده و بعد به دنبال یک آنتی ویروس خوب برای گوشی خود باشید. شناسایی بدافزار جوکر کار دشواری است چون کد بسیار کوچکی دارد و در نتیجه، رد پای کمی از خود به جا می‌گذارد. این بدافزار در طول سه سال اخیر در هزاران اپلیکیشن دیده شده و همگی در اپ استور منتشر شده بودند. بنابراین به راحتی می‌توان فهمید که انتشار یک برنامه در پلی استور به تنهایی تضمین‌کننده امن بودن آن نیست.

بدافزار جوکر در رده نرم‌افزارهای Fleeceware قرار می‌گیرد. این بدافزار در ابتدا صرفا به کلاهبرداری از طریق پیامک می‌پرداخت، اما حالا پیشرفته‌تر شده و می‌تواند سوءاستفاده‌های بیشتری از قربانیان داشته باشد. جوکر قادر به خواندن رمزهای یکبار مصرف، برقراری تماس تلفنی، دسترسی به بخش مخاطبان، ثبت اسکرین‌شات از دستگاه و ذخیره‌سازی اطلاعات دستگاه است.

محققان Pradeo می‌گویند کاربرانی که نمی‌خواهند با این بدافزارها درگیر شوند، باید بیشتر حواسشان را جمع کنند. توسعه‌دهندگانی که فقط یک اپلیکیشن دارند، از سیاست‌های حریم خصوصی عمومی و کوتاه استفاده می‌کنند و وب‌سایتی برای شرکت خود ندارند، از جمله مواردی هستند که باید در نصب برنامه‌هایشان احتیاط کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: بدافزار جوکر گوگل پلی بدافزار جوکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از راه اندازی سایت اینترنتی و اپلیکیشن تخصصی فروش محصولات هنرمندان استان همدان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مسعود ویژه با اشاره به شعار امسال که توسط مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شد و همچنین اهمیت توجه به اقتصاد و معیشت هنرمندان استان اظهار داشت: فراهم کردن بسترهای مناسب برای ارائه آثار هنرمندان استان در قالب‌ فروشگاه‌های دائمی و بازارچه‌های هنری از اولویت‌های این اداره کل است.

وی افزود: با توجه به توسعه ارتباطات و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم، استفاده از تکنولوژی و ظرفیت فضای مجازی، سایت اینترنتی و اپلیکیشن تخصصی فروش محصولات هنرمندان راه اندازی شد.

مسعود ویژه گفت: هنرمندان در بخش‌های مختلف می‌توانند با ثبت نام در این فروشگاه، بدون واسطه آثار خود را ارائه کنند. تابلوهای نقاشی، خوشنویسی، ابزار آلات موسیقی، آلبوم های موسیقی، مجسمه‌های هنری، کتاب، نوشت افزار، کالاهای فرهنگی، محصولات گرافیکی و تجسمی، مجموعه های نمایشگاهی، آثار هنری صنایع دستی و غیره از جمله آثار قابل ارائه در فروشگاه اینترنتی «کاه» هستند.

ویژه اظهار داشت: با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان این سایت در قالب اپلیکیشن هم طراحی شده است که هنرمندان می‌توانند از برنامه بازار دانلود کنند. همچنین میتوانند آثار و محصولات خود را از تاریخ هجدهم اردیبهشت‌ماه در سایت و اپلیکیشن "کاه" به نشانی www.caah.ir بارگزاری کنند و بعد از رونمایی و آغاز فروش رسمی محصولات از ٢٢ اردیبهشت‌ماه به فروش برسانند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: اهالی فرهنگ، هنر و رسانه استان جهت ارسال تصاویر آثار فرهنگی و هنری خود در سایت و اپلیکیشن کاه و یا جهت معرفی خود به عنوان هنرمند در بخش هنرمندان و همچنین جهت ارائه آموزش های تخصصی به علاقمندان خود می‌توانند با شماره ٩ ١٣١ 6 ٨ که به این منظور ایجاد شده است تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود
  • عکس| گوگل هم سانسورچی شد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی