Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظاهراً گوگل هیچ اقدامی برای حذف برخی از برنامه‌های مخرب و البته بسیار محبوب منتشر شده در فروشگاه خود انجام نمی‌دهد و بهتر است خودتان نسبت به حذف آن‌ها اقدام کنید. فروشگاه گوگل‌پلی همچنان میزبان تعداد زیادی اپلیکیشن محبوب است که همه‌ی آن‌ها با وجود ارائه‌ی ظاهری منطقی و عادی، کد‌های مخربی در دل خود دارند که باید به‌هر نحوممکن نسبت به استفاده از آن‌ها خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شایان‌ذکر است تعداد کاربرانی که تحت تأثیر اپلیکیشن‌های مخرب گوگل‌پلی قرار گرفته‌اند اکنون درمرز هشت رقمی شدن است. دروواقع ما درمورد بیش از ۱۰ میلیون کاربر اندروید صحبت می‌کنیم که با نصب این نوع برنامه‌ها آن‌هم از فروشگاه اپلیکیشن رسمی گوگل، مورد حمله‌ی گرو‌های هکری، بدافزاری و ... قرار گرفته‌اند. نکته‌ی مهم‌تر این‌که تعداد قربانیان این اپلیکیشن‌ها می‌تواند همچنان به‌رشد خود ادامه دهد.

در ادامه فهرست اپلیکیشن‌های جدیدی که باید از آن‌ها اجتناب کنید آورده شده است. اگر قبلاً این برنامه‌ها را روی گوشی خود نصب کرده‌اید، بهتر است هرچه سریع‌تر نسبت به حذف آن‌ها اقدام کنید.

Photo Editor: Beauty Filter
Photo Editor: Retouch and Cutout
Photo Editor: Art Filters
Photo Editor - Design Maker
Photo Editor & Background Eraser
Photo & Exif Editor
Photo Editor - Filters Effects
Photo Filters & Effects
Photo Editor: Blur Image
Photo Editor: Cut, Paste
Emoji Keyboard: Stickers & GIF
Neon Theme Keyboard
Neon Theme - Android Keyboard
Cashe Cleaner
Fancy Charging
FastCleaner: Cashe Cleaner
Call Skins - Caller Themes
Funny Caller
CallMe Phone Themes
InCall: Contact Background
MyCall - Call Personalization
Caller Theme (با شناسه com.caller.theme.slow)
Caller Theme (با شناسه com.callertheme.firstref)
Funny Wallpapers - Live Screen
۴K Wallpapers Auto Changer
NewScrean: ۴D Wallpapers
Stock Wallpapers & Backgrounds
Notes - reminders and lists
Poco Launcher
۴K Pro Camera
YouToon - AI Cartoon Effect
Pista - Cartoon Photo Effect
Water Reminder- Tracker & Reminder
Yoga- For Beginner to Advanced
Chat Online
همان‌طور که فون‌آرنا اشاره می‌کند، ابزار‌هایی مثل برنامه‌های ویرایش عکس یا کیبورد‌هایی که طرح‌های رنگارنگ دراختیار کاربر قرار می‌دهند، امکان دسترسی همه‌جانبه به بیشتر کارکرد‌های گوشی‌های هوشمند را دراختیار توسعه‌دهندگان آن‌ها قرار می‌دهد. پس بهتر است قبل از نصب این‌نوع برنامه‌ها، ابتدا از سالم بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنید.

افزایش حساسیت برای نصب اپلیکیشن‌های مختلف می‌تواند به افزایش امنیت و جلوگیری از هجوم بدافزار‌های مختلف روی دستگاه شما کمک کند. بسیاری از این اپلیکیشن‌ها حتی می‌توانند اطلاعاتی مثل آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن و موارد دیگر را به‌سرقت ببرند و با بهره گرفتن از روش‌های کلاه‌برداری مختلف دردسر‌هایی برای قربانیان ایجاد کنند.

متأسفانه تجربه نشان می‌دهد سخت‌گیری‌های گوگل نمی‌تواند آن‌طور که باید، جلوی انتشار اپلیکیشن‌های مخرب را در فروشگاه پلی بگیرد. دربسیاری از موارد، توسعه‌دهندگان از ترفند‌های مختلف برای دورزدن موانع امنیتی فروشگاه گوگل بهره می‌برند. در این شرایط پس از گسترش بدافزار‌ها و شناسایی احتمالی آن ازطرف کاربران و درمرحله‌ی بعد ارسال گزارش مشکوک بودن این اپلیکیشن‌ها، شاید گوگل نسبت به حذف آن‌ها اقدام کند. نکته‌ی مهم این است که چنین برنامه‌هایی حتی درصورتی‌که برای مدتی کوتاه ازطریق گوگل‌پلی دردسترس قرار گیرند، گوشی هزاران یا حتی میلیون‌ها کاربر را آلوده خواهند کرد.

مطمئناً بسیاری از این برنامه‌های مخرب پس از مدتی به فعالیت خود خاتمه می‌دهند، اما درموارد دیگر، شاهد بازگشت آن‌ها با نام‌ها و کارکرد‌های جدید هستیم. جالب این‌که نسخه‌های جدید این اپلیکیشن‌ها نسبت به نسخه‌های قبلی، سخت‌تر قابل شناسایی خواهند بود.

با توجه به آن‌چه گفته شد، متأسفانه مشکل اپلیکیشن‌های مخرب و آلوده به بدافزار یک مسئله‌ی دائمی است که فعلاً راهکار کاملی برای رهایی از آن وجود ندارد. بدین‌ترتیب بهترین گزینه این است که همیشه قبل از نصب برنامه‌های جدیدی که با آن آشنایی ندارید، تحقیقات لازم را برای اطمینان از سالم بودن آن انجام دهید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اخبار فناوری فناوری فناوری اطلاعات فناوری نانو فناوری نوین فناوری اپلیکیشن های مخرب اپلیکیشن ها برنامه ها گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی iOS ۱۸ را زیر و رو می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از گیزموچاینا، از ماه ها قبل شایعات درباره پتانسیل یکپارچه سازی هوش مصنوعی در سری آیفون ۱۶ و iOS۱۹ وجود دارد. اما اکنون اخباری جدید در این باره منتشر شده است. طبق گزارش ها اپلیکیشن های اصلی iOS (زافاری، اسپات لایت سرچ، سیری، ایمیل و مسجز) همه با هوش مصنوعی ارتقا می یابند. به نظر می رسد ابزار جدید یک مدل زبانی بزرگ به نام آژاکس (Ajax)باشد.

این سیستم می تواند در پاسخ به داده های ورودی کاربر، جملاتی کامل را به سرعت تولید کند. همچنین طبق گزارش ها آژاکس می تواند متن را تحلیل کند و چند پاسخ ارائه و آنها را براساس صحت و مرتبط بودن دسته بندی کند.

علاوه بر آن مدل زبانی بزرگ مذکور می تواند واژه ها و عبارت های کلیدی را شناسایی کند تا خلاصه ای در اپلیکیشن های زافاری و مسجز بسازد. در زافاری ۱۸ ویژگی جستجوی هوشمند به کاربران اجازه می دهد تا خلاصه هایی از صفحات وب تهیه کنند.

علاوه بر این موارد اپل مدل هوش مصنوعی خود را با دستگاه ها و اپلیکیشن های مختلف یکپارچه می کند. طبق گزارش ها این هوش مصنوعی می تواند شماره تماس های دفترچه تلفن کاربر را در پیام های متنی شناسایی کند و اطلاعات مرتبط با اپ تقویم را نیز استخراج کند تا پاسخ هایی متناسب بسازد.

البته سیری نیز از هوش مصنوعی بهره می برد و طبق گزارش این دستیار صوتی احتمالا خلاصه هایی ساده یا پاسخ هایی براساس محتوای پیام ها فراهم می کند. این قابلیت ها روی دستگاه فعال می شوند و از سوی دیگر قابلیت های پیچیده تر مانند تولید خلاقانه متن یا تحلیل عمیق احتمالا به ابر رایانشی متکی خواهد بود. در این میان شایعاتی مبنی بر آن وجود دارد که اپل مشغول بررسی شراکت با اوپن ای آی و گوگل برای ارائه چنین قابلیت هایی است.

اما طبق گزارش جدید این شرکت فناروی به شدت روی حریم خصوصی کاربر متمرکز و به دنبال روش هایی برای به حداقل رساندن پردازش داده ها در ابر رایانشی است.

کد خبر 6096992 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • واکنش حامدی فر نسبت به حمله به بازیکن ذوب آهن؛ طبیعی بود!
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • هشدار مایکروسافت به اندرویدی‌ها
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • هوش مصنوعی iOS ۱۸ را زیر و رو می‌کند